Den lyhörda byrån med den stora produktportföljen

Letar du efter en kostnadseffektiv och heltäckande byrå? Då är vi rätt byrå för dig, dessutom gör vi det lilla extra för er.

Våra medarbetare över hela landet (och Spanien) står redo att hjälpa dig. Vid ett första möte är det viktigt att inte glömma bort att det inte bara är du som ska bedöma om vi är rätt byrå för dig, vi kommer även bedöma om du är rätt kund för oss.

Segertoft & partner är långt ifrån en traditionell redovisningsbyrå. Vi erbjuder mer än bara hjälp med redovisning, bokslut, bolagsbildning, årsredovisningar och löneadministration. Affärsmöjligheter är vår passion. Att hjälpa våra kunder att utvecklas är målet med allt vi gör. Vår ambition är att vara företagets ekonomiavdelning och hantera allt inom ramen vad en sådan gör. Med en målsättning att alltid förbättra vår effektivitet i vårt arbetssätt genom att använda de mest marknadsanpassade tekniska verktygen, vill vi ge våra kunder möjligheten att komma åt all data dygnet runt och i realtid var de än befinner sig.

En viktig del av vår verksamhet handlar om affärsrådgivning, utbildning, mentorskap och nätverkande. Med över 35 års erfarenhet, och kunder från många olika branscher, har vi samlat på oss massor med kunskap som vi gärna delar med oss av. Vi vill helt enkelt vara din naturliga samtalspartner i alla ekonomiska frågor både avseende företagets och din privata ekonomi.